Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

Сторінки 1

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Оскарження ухвали суду про розірвання шлюбу [ 4 ]

1

Re:

Доброго вечора. Склалась така ситуація, допоможіть розібратися будь ласка. В листопаді місяці 2021 року я подала на розлучення через суд через адвоката. Чоловік знаходився за кордоном. Призначили розгляд справи на 06.12.2021. Адвокат сказала на засідання не з'являтися. Після першого засідання, назначають наступне на 13.01.2022. Та сама історія, сказано - не треба іти. По другому засіданню в додатку Дія з'явилось повідомлення що буде розгляд справи на 13.01.2022. Після 13 січня ніяких більше дій, рекомендацій, листів, повідомлень не було, ні до мене, ні до чоловіка. Адвокат - ЧЕКАЙ. Ну думаю мабуть третій суд буде. З чоловіком весь цей час від початку не спілкувались взагалі. Після початку повномасштабного вторгнення починаємо спілкування і він мене забирає за кордон до себе. Чесно кажучи, думала, як не призначають третього засідання суду, то і справи вже нема...

Так як ніхто не з'являвся думала не розвели ... З горе адвокатом зв'язок був втрачений, ніяких документів, викликів я не отримувала. Виїхала за кордон у березні. Свідоцтво про шлюб при мені, прізвище чоловіка, всі документи на його прізвище... У квітні я дізнаюсь що вагітна від чоловіка. Ми ж то впевнені що в офіційному шлюбі перебуваємо... Сьогодні вирішила по номеру справи на сайті судових рішень перевірити всеж таки справу про наше розлучення - виявляється розірвали шлюб у січні місяці. Мені взагалі ніхто, нічого не повідомив...

Сказати що я в шоці це не сказати нічого ... Ми за кордоном. Я вагітна. Повертатися до України з відомих причин поки не плануємо. Скоро народиться дитина. Як бути в даній ситуації?! Чи можливо оскаржити цю ухвалу? Логічно, що свідоцтва про розірвання шлюбу немає бо взагалі ніхто ніяк з січня до березня не проінформував... Як бути з прізвищем та  по батькові дитини?! Ми же не зможемо укласти шлюб за кордоном без свідоцтва про розлучення... Допоможіть розібратися будь ласка. Дякую.

2

Re:

Доброго дня.

Нажаль, але адвокат зробила все правильно з точки зору самої справи, документи в суд були подані правильно, а враховуючи вашу відсутність в суді та не подачі заяви на призупинення справи, то вас розлучили. Ви маєте право оскаржити саме рішення суду, в судовому порядку через адвоката або оформити повторно шлюб отримавши рішення суду про розлучення. Щодо народження дитини та надання прізвища ім'я по-батькові, то ви при народженні дитини та при згоді батька можете вказати по-батькові та прізвище батька, що не буде проблемою для легалізації документів в Україні.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

3

Re:

Доброго вечора! Ми з чоловіком розлучились, але через час знову разом. Позивачем була я, чоловік не хотів розлучатись, але ми написали у суді за згодою двох сторін і нас розлучили.
Питання, я як позивач можу заяву написати до суду про анулювання розлучення з підтвердженням з боку чоловіка що до анулювання? Чи варіант знову розпис?

4

Re:

Тетян@ написав:

Доброго вечора! Ми з чоловіком розлучились, але через час знову разом. Позивачем була я, чоловік не хотів розлучатись, але ми написали у суді за згодою двох сторін і нас розлучили.
Питання, я як позивач можу заяву написати до суду про анулювання розлучення з підтвердженням з боку чоловіка що до анулювання? Чи варіант знову розпис?

Добрий вечір.

В вашому випадку, рішення набуло юридичної сили, та ваш чоловік дав згоду на розлучення за згодою сторін. Отже, оскаржити рішення в такому випадку буде дуже складно, краще без втрати часу вам повторно розписатись в ОРАЦСі.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

Юридична консультація на тему Оскарження ухвали суду про розірвання шлюбу [ 4 ]

Сторінки 1

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання