Re:
Доброго вечора. Є людина яка не проживає в моєму житлі вже два роки, він мені вже не родич, але виписуватись з квартири просто не хоче, на всі балачки що зробить це пізніше я вже не вірю. Допоможіть будь-ласка.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Зняти з реєстрації людини яка не проживає там
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго вечора. Є людина яка не проживає в моєму житлі вже два роки, він мені вже не родич, але виписуватись з квартири просто не хоче, на всі балачки що зробить це пізніше я вже не вірю. Допоможіть будь-ласка.
2
Re:
Доброго вечора.
Ви маєте право звернутись до суду та зняти з реєстрації таку особу за рішенням суду. Якщо така особа просто зареєстрована, але не є власником житла, а ви в свою чергу є власником,- то зверніться з позовом про зняття з реєстрації особи яка не проживає за місцем реєстрації понад шість місяців.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Зняти з реєстрації людини яка не проживає там