Re:
Доброї ночі. Цікавить питання стосовно мого судового засідання з трудових справ де я подавав позов до суду. Вже пройшов місяць але дату судового засідання так і не визначена. Допоможіть з питанням.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Як дізнатися дату судового засідання?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброї ночі. Цікавить питання стосовно мого судового засідання з трудових справ де я подавав позов до суду. Вже пройшов місяць але дату судового засідання так і не визначена. Допоможіть з питанням.
2
Re:
Доброго вечора.
Вам необхідно або звернутись до секретаріату суду та взнати хто у вас суддя по справі та зателефонувати секретарю судді, вона може вам сказати дату засідання. Також, ви можете в інтернеті написати назву суду, та перейти до вкладки "Стан розгляду справ" і вказавши ваші дані вам також онлайн дадуть інформацію про дату справи і засідання.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Як дізнатися дату судового засідання?