Re:
Доброго вечора. Я забув свій індивідуальний податковий номер та не можу його знайти, в мене поданий позов до суду, а оригінал документа я десь загубив чи просто не можу знайти дома, що мені робити? Як дізнатись свій податковий номер. Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Як дізнатися свій іпн (РНОКПП)
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго вечора. Я забув свій індивідуальний податковий номер та не можу його знайти, в мене поданий позов до суду, а оригінал документа я десь загубив чи просто не можу знайти дома, що мені робити? Як дізнатись свій податковий номер. Дякую.
2
Re:
Доброго вечора.
Вам достатньо зайти в сервіс Дія, або звернутись до податкової та відтворити ваш ІПН якщо ви його загубили. Також, ви можете звернутись до банківських сервісів, там можуть бути ваші документи та номер платника податків.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Як дізнатися свій іпн (РНОКПП)