Re:
Добрий день. В мене помер родич, та я хочу оформити спадщину через нотаріуса. Але враховуючи час в п'ять місяців я не знаю чи відкрита спадщина чи ні. Допоможіть з питанням, чи до кого звернутись та взнати відкрита спадщина чи ні.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Як дізнатися чи відкрита спадкова справа?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день. В мене помер родич, та я хочу оформити спадщину через нотаріуса. Але враховуючи час в п'ять місяців я не знаю чи відкрита спадщина чи ні. Допоможіть з питанням, чи до кого звернутись та взнати відкрита спадщина чи ні.
2
Re:
Доброго вечора.
Ви можете звернутись до приватного чи державного нотаріуса з свідоцтвом про смерть вашого родича, щоб нотаріус за запитом до реєстрів зміг дати вам інформацію про відкриття спадщини чи ні. Якщо спадщина не відкрита, то я вам рекомендую її відкрити враховуючи строк в 6 місяців в який ви зобов'язанні це зробити.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Як дізнатися чи відкрита спадкова справа?