Re:
Доброго вечора. Моя мати хоче мені подарувати квартиру, яка знаходиться в її власності, що для цього необхідно і хто може оформити таку справу.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Договірне право » Договір дарування квартири
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго вечора. Моя мати хоче мені подарувати квартиру, яка знаходиться в її власності, що для цього необхідно і хто може оформити таку справу.
2
Re:
Доброго вечора.
Договір дарування може оформити нотаріус як державний так і приватний. Вам та вашій матері необхідно особисто прийти до спеціаліста, взяти документи на майно та оформити житло.
3
Re:
Вітаю.
Допоможіть, будь ласка, за можливості, розібратися в такій ситуації.
Нерухомість (квартира) була придбана у шлюбі. Хочу укласти договір дарування своєї частки квартити дружині (інших родичів не маю) при цьому якимось чином застрахувати себе від втрати житла у майбутньому.
Спала на думку можливість укласти договір позики моєю дружиною у мене половини квартири або еквівалентної суми коштів до укладання договору дарування. Чи є раціональним такий варіант, чи можете Ви, будь ласка, запропонувати альтернативи?
Знаходжуся за кордоном, моя генеральна довіренність на їм'я дружини оформлена.
Дуже дякую за допомогу та наданий час!
4
Re:
Добрий день.
За договір позики вам я не підкажу, а ось варіант, де ви зможете оскаржити рішення про передачу майна вашій дружині, може бути договір тільки купівлі-продажу.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Договірне право » Договір дарування квартири