Re:
За станом здоров'я мої сини не проходили строкову службу. Зараз працюють у сільгосп підприємстві. Чи мають право їм вручати повістки та мобілізувати до війська?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Чи можуть вручати повістки тим хто не служив?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
За станом здоров'я мої сини не проходили строкову службу. Зараз працюють у сільгосп підприємстві. Чи мають право їм вручати повістки та мобілізувати до війська?
2
Re:
Доброго дня.
Так можуть, у відповідності до певних професій які необхідні для проходження служби. Також, зверніть увагу на ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", де є підстави для відстрочки на призов по мобілізації. Можливо бронювання є на підприємстві, в такому випадку буде відстрочка.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Чи можуть вручати повістки тим хто не служив?