Re:
Як звільняють під час військового стану п.6 ст.36, або через реорганізацію?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Порядок звільнення працівників у період воєнного стану
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
2
Re:
Доброго дня.
Порядок звільнення в період військового часу врегульовано ЗУ "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", а за власною ініціативою передбачено в статті четвертої.
__
Стаття 4. Особливості розірвання трудового договору з ініціативи працівника
1. У зв’язку з веденням бойових дій у районах, в яких розташоване підприємство, установа, організація, та існування загрози для життя і здоров’я працівника він може розірвати трудовий договір за власною ініціативою у строк, зазначений у його заяві (крім випадків примусового залучення до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, залучення до виконання робіт на об’єктах критичної інфраструктури).
3
Re:
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, що робити в ситуації, коли я відправила заяву до відділу кадрів на звільнення в електронному вигляді, тому що перебуваю за кордоном, а вони мені надіслали наказ про припинення зі мною трудового договору на час воєнних дій, без моєї згоди. Я хочу звільнитися, а вони сказали тільки призупинення мають повне право без моєї згоди, оскільки воєнні дії. Чи це законно?
4
Re:
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, що робити в ситуації, коли я відправила заяву до відділу кадрів на звільнення в електронному вигляді, тому що перебуваю за кордоном, а вони мені надіслали наказ про припинення зі мною трудового договору на час воєнних дій, без моєї згоди. Я хочу звільнитися, а вони сказали тільки призупинення мають повне право без моєї згоди, оскільки воєнні дії. Чи це законно?
Доброго дня.
Ви маєте право на підставі ст. 4 ЗУ "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" звільнитись за власним бажанням.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Порядок звільнення працівників у період воєнного стану