Re:
Добрий день
Якщо мобілізований у березні, то демобілізація у березні 2023 р чи раніше?
Дякую
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Демобілізація мобілізованих
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день
Якщо мобілізований у березні, то демобілізація у березні 2023 р чи раніше?
Дякую
2
Re:
Доброго дня.
Указом президента можлива тільки демобілізація мобілізованих, чекайте на даний указ.
3
Re:
Доброго дня. Я доброволець пішов в ЗСУ 13 березня 2022 року. Працював вчителем в сільській школі. Коли був у військоматі попросив, щоб виписали повістку для пред'явлення її в школу. Її виписали мені на 1 рік. Чи можу я керуючись цією повісткою виписаною на 1 рік, демобілізуватися по закінченню цього року. Чи по проханню директора школи по закінченню цього року
4
Re:
Доброго дня.
Відповімо вам категорично, так як порядок звільнення по демобілізації передбачається указом президента, або інших підстав за яких ви не можете проходити службу.
5
Re:
Мій вітчим мобілізувався з першого дня війни, я отримав повістку через 7 місяців, зараз служу, от був 6 місяць служби, чи можу я демобілізуватись?
6
Re:
Добрий день.
Тільки у разі, якщо буде принятий закон або рішення Президента про демобілізацію.
7
Re:
В мене багатодітна сім'я але старша донька навчається в інституті на денній формі навчання. Чи можу я звільнитись як багатодітний батько?
8
Re:
В мене багатодітна сім'я але старша донька навчається в інституті на денній формі навчання. Чи можу я звільнитись як багатодітний батько?
Добрий вечір.
На даний час якщо у вас є троє неповнолітніх дітей, тоді ви могли мати право за сімейними обставинами звільнитись, але не більш.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Демобілізація мобілізованих