Re:
Добрий вечір! Запитання: якщо я купила невеличке оповідання, зробила та озвучила його на відео) вказала автора цього оповідання… в мене попросили купити цей відеоматеріал.. чи можу я його продати? Дякую)
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Інтелектуальна власність » Продаж оповідання озвученного в відеоматеріалі
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий вечір! Запитання: якщо я купила невеличке оповідання, зробила та озвучила його на відео) вказала автора цього оповідання… в мене попросили купити цей відеоматеріал.. чи можу я його продати? Дякую)
2
Re:
Доброго вечора.
Згідно з ст. 15,31,32 ЗУ "Про авторське право і суміжні права" у вас з автором твору повинний бути заключений авторський договір з правом продажу, відтворення матеріалу твору будь-яким способом. Якщо договору не має, необхідно вам його заключити, так як в майбутньому автор твору може пред'явити майнові претензії. Альтернативою може бути дозвіл від автора з згадуванням статей, щодо відтворення твору вами і продаж його в будь-якій формі.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Інтелектуальна власність » Продаж оповідання озвученного в відеоматеріалі