Re:
Проживаю на 1-му високому поверсі багатоквартирного житлового будинку. Під моєю квартирою на цокольний поверх заїхала медична лабораторія з усіма апаратами для проведення досліджень. Через специфіку двору ( закритого типу, непрохідний) кожен день в двір звозять прийняті аналізи (на всі можливі хвороби судячи з сайту лабораторії, в тому числі і епідемічно небезпечні) з усієї області і несуть це двором в лабораторію ( як на мене порушення).
З лабораторії постійно йде шум і вібрація від апаратів дослідження зразків(працюють нераз до пізньої ночі). При першому пошуку в інтернеті в правилах розташування медичних лабораторій, першим пунктом йде заборона на розташування в житлових будинках і окремо на цокольному поверсі ( обидві умови порушенні). Звертався в міську раду і отримав відповідь про назву цієї лабораторії, бо не було навіть вивіски ( вже повішали) і що вона працює на основі витягу моз. Звертаюсь до Вас з питанням з чого мені почати і яка могла б бути моя послідовність дій , щоб у законний спосіб припинити функціонування даної лабораторії. Буду вдячний за будь яку професійну пораду.