Re:
Доброго дня! Хочу розлучитися з чоловіком, але ми знаходимся в окупованому Бердянську. Можливо це зробити онлайн і які документи потрібно отсканувати і на яку адресу подати. Неповнолітніх дітей не маємо. Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Розлучення в окупації
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня! Хочу розлучитися з чоловіком, але ми знаходимся в окупованому Бердянську. Можливо це зробити онлайн і які документи потрібно отсканувати і на яку адресу подати. Неповнолітніх дітей не маємо. Дякую.
2
Re:
Доброго дня.
Нажаль, але онлайн це не робиться. Вам необхідно приїхати на підконтрольну територію України, та подати позов до суду формально за вашим місцем знаходження на тер-ї України.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Розлучення в окупації