Re:
Добрий день. В мене склалась неприємна ситуація з боргами які я взяв у банках. На даний час погрожують арештами та судами, де в такому випадку взяти мені гроші? Працюю офіційно та вношу певні кошти для погашення боргів. Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Де взяти гроші якщо всі відмовляють?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день. В мене склалась неприємна ситуація з боргами які я взяв у банках. На даний час погрожують арештами та судами, де в такому випадку взяти мені гроші? Працюю офіційно та вношу певні кошти для погашення боргів. Дякую.
2
Re:
Доброго дня.
Ви маєте право звернутись до інших банків, або до знайомих та взяти в борг по розписці кошти та повернути їх у певний срок, наприкалад: за рік або за два. До установ, які видають мікрозайми рекомендувати не стану.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Де взяти гроші якщо всі відмовляють?