Добрий день. Необхідна консультація з наступної ситуації:
В організація, де я працюю, приводиться реорганізація.
За два місяці, 28 грудня 2022 року я підписала, що мене повідомлено про реорганізацію, також я дала згоду (письмову) на переведення на іншу посаду та написала заяву на переведення на іншу (значно нижчу) посаду.
05 січня 2023 року мене було переведено на іншу посаду та ознайомлено під підпис в відповідним наказом. При цьому з 17 по 28 січня 2023 року я перебувала на лікарняному.
Двомісячний термін та процес реорганізації ще триває, працівники, яким не були запропоновані посади, або які не надали згоди, ще працюють.
Питання: Чи можу я, враховуючи вже проведене та оформлене переведення, відкликати надані мною письмові згоду та заяву на переведення на іншу посаду та бути звільненою, як така, що не погодилась із запропонованою іншою посадою, за скороченням штату? Якщо так, то якщо попередження було 28 грудня 2022 року, то якою датою має бути звільнення по завершенню 2 місячного терміну - 28 лютого чи 1 березня 2023 року? І який тоді місяць буде братись за основу для розрахунку вихідної допомоги? Якщо я матиму намір звільнитись до завершення 2-місячного терміну, чи вплине це на статтю звільнення? З якої посади мене звільнятимуть - з тієї, на якій я перебувала до реорганізації, чи з тієї, на яку мене перевели при реорганізації?
Заздалегідь дякую!