Re:
Така ситуація в мене в перше. Загубив свій ідентифікаційний код і не знаю де він. Може я його загубив на вулиці, чи він десь у дома, але мені потрібно змінити закордонний паспорт та звернутись до банку, а оригіналу коду вже немає. Що робить?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Цивільне право » Що робити якщо загубив ідентифікаційний код?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Така ситуація в мене в перше. Загубив свій ідентифікаційний код і не знаю де він. Може я його загубив на вулиці, чи він десь у дома, але мені потрібно змінити закордонний паспорт та звернутись до банку, а оригіналу коду вже немає. Що робить?
2
Re:
Доброго дня.
Вам необхідно звернутися до найближчої податкової інспекції за місцем реєстрації або за місцем отримання доходів і написати заяву з проханням про видачу дубліката ідентифікаційного кода.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Цивільне право » Що робити якщо загубив ідентифікаційний код?