Re:
Я загубив свій ідентифікаційний код, і мені почали дзвонити якісь шахраї стосовно якісь кредитів. Чи можливо це? Ну щоб хтось оформив на мене кредити без мене, маючи мій код? Дайте пораду в цьому випадку, куди звернутись?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Що робити якщо шахраї оформили на мене кредит?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Я загубив свій ідентифікаційний код, і мені почали дзвонити якісь шахраї стосовно якісь кредитів. Чи можливо це? Ну щоб хтось оформив на мене кредити без мене, маючи мій код? Дайте пораду в цьому випадку, куди звернутись?
2
Re:
Добрий день. Рекомендую вам звернутись до поліції негайно та написати відповідну заяву про те, що ви загубили/у вас вкрали ідентифікаційний код, а також те, що у на вас взяли кредити особи шахрайськими методами. Тут повинно відкривати карну справу поліція.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Що робити якщо шахраї оформили на мене кредит?