Re:
На мене на підприємство прийшла повістка та мене ознайомили з нею через мого директора. Що в даному випадку робити, начебто в мене є бронь від підприємства?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Що робити якщо прийшла повістка?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
На мене на підприємство прийшла повістка та мене ознайомили з нею через мого директора. Що в даному випадку робити, начебто в мене є бронь від підприємства?
2
Re:
Доброго дня.
Якщо на вас є бронь, то відповідно до ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" ви не підпадаєте під мобілізацію. Незважаючи на це, вам необхідно прийти до військкомату по повістці та вказати на бронювання.
3
Re:
Получается, выдавали повестку первый раз явились, выписали временно не годен на пол года. Проблемы с давлением, постоянно повышенное.
После этого хотели куда-то привлечь, уже без повторной прохождение медкомиссии. Но как-то, забыли и не получилось у них.
Сейчас снова явились, вручили повестку. Говорят прийти сверка данных, как офицер запаса с капитаном переговорить ! Что делать в этом случае?
4
Re:
Добрий день.
Якщо отримали повістку та за неї розписались, то ви забов'язані прийти до ТЦК. В іншому випадку на даний час вам загрожує покарання ц вигляді адміністративного штрафу.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Що робити якщо прийшла повістка?