Re:
В мене є питання стосовно мого житла та мого батька. Ми приватизували житло ще у 2000 році, а саме це робив батько, так як мені було 10 років. На даний час є питання по цьому житлу, та ось хочу уточнити, хто є власником при приватизації?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Якщо квартира приватизована хто власник?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
В мене є питання стосовно мого житла та мого батька. Ми приватизували житло ще у 2000 році, а саме це робив батько, так як мені було 10 років. На даний час є питання по цьому житлу, та ось хочу уточнити, хто є власником при приватизації?
2
Re:
Доброго дня. Ви з батьком по 1/2 власники житла при приватизації.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Якщо квартира приватизована хто власник?