Re:
Мав борг по кредиту, залишались певні борги за рішенням суду. Звернувся до виконавців, але мені сказали, що стан виконавчого провадження завершено. Що це означає?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Адміністративне право » Що означає якщо стан виконавчого провадження завершено?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Мав борг по кредиту, залишались певні борги за рішенням суду. Звернувся до виконавців, але мені сказали, що стан виконавчого провадження завершено. Що це означає?
2
Re:
Згідно до статті 39 Закону України «Про виконавче провадження», ваша справа закрита і ви погасили ваш борг по виконавчому листу.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Адміністративне право » Що означає якщо стан виконавчого провадження завершено?