Re:
Мій батько живе у Києві, та вже тиждень не має гарячої води, ходів подзвонити до ЖЕКу, але там тільки розводять руками, що робити?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Куди дзвонити якщо немає гарячої води?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Мій батько живе у Києві, та вже тиждень не має гарячої води, ходів подзвонити до ЖЕКу, але там тільки розводять руками, що робити?
2
Re:
Доброго дня.
Вашому батьку необхідно звернутись до компанії яка надає послуги з подачі гарячої води, а краще, враховуючи даний стан, звернутись особисто та написати заяву.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Куди дзвонити якщо немає гарячої води?