Re:
Якщо при звільненні мені не будуть відавати трудову книжку, куди можно звернутись на власника підприємства зі скаргою? Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Куди звертатись якщо не віддають трудову книжку?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Якщо при звільненні мені не будуть відавати трудову книжку, куди можно звернутись на власника підприємства зі скаргою? Дякую.
2
Re:
Ви можете написати заяву про видачу трудової книжки в відділ де займаються вашими особовими справами або до вашого керівництва листом про видачу трудової книжки. Якщо вони не роблять будь-яких дій, тоді подавайте позов до суду.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Куди звертатись якщо не віддають трудову книжку?