Re:
Я учень школи та у нас ідуть заняття в школі. Неодноразово бачила шо дівчата з іншого класу цькують наших дівчат з класу, ми звертались до вчителів але вони тільки нас ругают за те що ми доносимо на цих дівчат.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Адміністративне право » Що треба робити якщо стали свідками або жертвами шкільного булінгу?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Я учень школи та у нас ідуть заняття в школі. Неодноразово бачила шо дівчата з іншого класу цькують наших дівчат з класу, ми звертались до вчителів але вони тільки нас ругают за те що ми доносимо на цих дівчат.
2
Re:
Доброго дня. Рекомендую звернутись до батьків, якщо вчителя не реагують, ваші батьки зможуть написати заяву до директорки вашого навчального закладу, або до поліції.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Адміністративне право » Що треба робити якщо стали свідками або жертвами шкільного булінгу?