Фемида

Перейти до вмісту форуму

Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні

Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів

Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

На нашому сайті ви можете отримати послугу – безкоштовна консультація від юристів та адвокатів онлайн.
Реєстрація на юридичному сайті
Для отримання безкоштовної юридичної консультації від наших юристів та адвокатів пройдіть просту реєстрацію. Реєстрація займе не більше 30 секунд і ви одразу будете зареєстровані на сайті під вашим логіном та паролем. Якщо при реєстрації не ввійшли в обліковий запис, увійдіть до нього за допомогою логіну та пароля, який ви вводили при реєстрації.

Далі, у потрібному розділі права залиште Ваше юридичне питання або створіть тему із проблемним питанням по праву для отримання відповіді від юристів та адвокатів онлайн нашого сайту. Консультації в межах нашого сайту абсолютно безкоштовні, і вимагають від вас конкретики у питанні та детального опису його нам, якщо ви детальніше розкриєте вашу проблему у Вашому питанні до нас, тоді ми зможемо дати вам точкову консультацію та вирішення питання.

Ми, як фахівці з великим досвідом у сфері юриспруденції, надаємо наші безкоштовні консультації виключно для всієї України, а також тим, хто живе за кордоном та іноземцям без винятків. Наш сайт дає можливість як вирішити вашу проблему так і знайти юридичні відповіді вже на вирішені проблеми наших відвідувачів так і клієнтів!

На даний момент на нашому сайті зареєстровано більше 2600 користувачів і надано понад 5000 безкоштовних консультацій від юриста онлайн. Наша безкоштовна юридична консультація від нашої команди юристів та адвокатів готова надати вам вирішення ваших питань!

Сторінки 1

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

RSS

Юридична консультація на тему Мобілізація заброньованого [ 12 ]

1

Re:

Добрий вечір, необхідна консультація.
Чоловік по військовому білету непридатний у мирний час та частково придатний у військовий час. У березні місяці йому вручили повістку та забрали військовий квиток, проте так як він працює у нафтовій промисловості підприємство виготовило йому бронь по серпень місяць і більше військкомат його не турбував але і не віддав військовий. Зараз поновлюється бронь підприємством і він є в списку заброньованих, але щоб отримати бронь необхідно пред'явити військовий білет. У свою чергу чоловік звернувся у військкомат щоб отримати свій військовий, йому тут же виписали повістку і направили на медогляд незважаючи що він заброньований.

В армії не служив, воєнну кафедру під час навчання в університеті теж не проходив, тобто не має ніякого військового звання.
Як оскаржити дії военкомата і які наші дії? Підкажіть будь ласка

2

Re:

Доброго дня Наталія.

Вашому чоловіку необхідно через своє підприємство підготувати листа до військкомату стосовно того, що подані документи на бронювання ще на півроку вже подані, і що мобілізація у відповідності до ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію" надає можливість відстрочки.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

3

Re:

Добрий день! Державний службовець категорії Б, має бронь, яка підтверджена витягом з наказу Мінекономіки. Бронювання здійснювалось на підставі довідки (замість військового квитка), за ВОС 998000А. Після одержання повістки про уточнення облікових даних, пройдена ВЛК, визнаний придатним. Замість довідки видане тимчасове посвідчення та змінено ВОС на 90107А. В зв'язку із зміною документу та ВОСу, ТЦК не прийняв бронювання, видав мобілізаційні повістку, та повідомив, для бронювання необхідно повторне звернення до Генштабу та Мінекономіки.. В Держоргані на повторне направлення документів на бронювання відмовили, посилаючись на те, що співробітник вже заброньований. Як поступити в даній ситуації. законні дії ТЦК, не дивлячись на те що держслужбовці категоріях Б підлягають бронювання не залежно від ВОС.Дякую

4

Re:

Добрий день.

В цьому випадку необхідно отримати відмову в повторному бронюванні враховуючи, що особа вже має бронь, та надати цю відповідь в ТЦК. Також, перегляд виданої броні можливий тільки після спливу попереднього бронювання.

Для особистої, платної консультації наші контакти: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

5

Re:

у мене є бронювання від мобілізації, але мені вручили повістку. Що робити?

6

Re:

Олександр Коваленко написав:

у мене є бронювання від мобілізації, але мені вручили повістку. Що робити?

Добрий день.

Прийдіть до ТЦК надайте документи про бронювання та напишіть заяву що маєте право на відстрочку.

7

Re:

Колись багато років тому мені треба було прописатись у Києві. Я поїхав у своє рідне місце, знявся з обліку у ТЦК та поїхав у Київ прописуватись. По дорозі у мене вкрали документи разом з приписним.
Я пішов у ТЦК в Києві все пояснив. Вони дали мені заповнити якісь папери і сказали що подадуть запить в мій рідний ТЦК, після чого зроблять мені військовий квиток. Сказали що повідомлять коли за ним зайти.
З тих пір пройшло вже 7 років, ніхто нічого не повідомляв, а я до них не заходив.
Зараз підприємство на якому я працюю готове мене внести у списки на резервування, але для цього потрібен військовий документ.
У мене є побоювання що коли я піду за документом, мене відправлять на ВЛК, а після нього випишуть мобілізаційну повістку, і мене просто не встигнуть подати в резерв. Чи ймовірний такий варіант?
Чи можуть мені виписати повістку на ВЛК якщо я прийду у ТЦК без повістки про уточнення даних?
Чи  можна взагалі у цій ситуації якось гарантувати те, що підприємство встигне мене подати у бронювання?

8

Re:

Добрий день.

Вас можуть відправити на проходження ВЛК при вашому відвідуванні ТЦК, при цьому коли ви поїдете робити військовий квиток вам варто вже мати на руках документ де ваше підприємство вас рекомендує для бронювання на підприємстві. В такому випадку, ви зможете оформити документи та бути заброньованим на підприємстві.

9

Re:

Доброго дня. Цікавить таке питання чоловік працював по договору педагогом у виправній колонії, мав бронь. Зараз дія договору призупинена, заробітню плату не отримує, роботу не відвідує. Видали повістку. Чи дійсне бронювання, якщо договір призупинено?

10

Re:

Добрий день.

Якщо в нього дії бронювання на підприємстві, та воно не сплинуло, то він може надати чи документи про бронювання чи написати заяву в ТЦК що в нього є діюча бронь.

11

Re:

Доброго дня!
Виповнилося 27 років на 2-й місяць вторгнення.
Приписаний в Івано-Франківську, працюю та проживаю в Ужгороді.
Працюю на підприємстві займаючи важливу посаду, мене готові забронювати, але не можуть подати відповідну заявку, бо в мене не оновлені дані (приписне, а не тимчасове посвідчення або військовий квиток).
Чи є можливість якимось чином забронюватися в даній ситуації або оновити дані не бувши мобілізованим допоки оформлюється бронь?
Дякую.

12

Re:

Добрий день.

Ваше підприємство повинно подати запит на ваше бронювання до ТЦК, тільки так ви можете отримати відстрочку від мобілізації.

Юридична консультація на тему Мобілізація заброньованого [ 12 ]

Сторінки 1

Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися

Нові юридичні консультації

• 22/03: Продаж нерухомості в м. Миколаєві
  • 06/03: Відмова у внесенні даних до ЄДЕБО
  • 27/02: Погроза фiзичною розпоавою
  • 24/02: Консультація щодо захисту майнових прав неповнолітніх дітей та обмежен
  • 09/02: Одруження за кордоном у консульстві України
  • 08/01: Викликали на допит через 1,5 років
  • 26/12: Неправильне прізвище в свідоцтві про одруження (одна буква) за 1984 р
  • 22/12: На титульній строрінці трудової книжки відсусня печатка
  • 22/12: Пропала людина
  • 22/12: Право на спадщину
  • 22/12: МФО подали до суду
  • 20/05: Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації
  • 20/05: Оформлення паспорту громадянина України
  • 20/05: Чи дозволяється навчання під час безвізових 90 днів в Шенгені?
  • 20/05: Aнкета належної перевірки клієнта фізичної особи
  • Інформаційний блок

Часто поставлені юридичні питання