Re:
Як змінити по батькові у дітей?
Я одинока матір.Хочу розписатися з чоловіком і внести зміни в свідоцтві про народження дітей.(Змінити тільки по батькові)Як мені це зробити,і скільки це займе часу.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Як змінити по батькові у дітей?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Я одинока матір.Хочу розписатися з чоловіком і внести зміни в свідоцтві про народження дітей.(Змінити тільки по батькові)Як мені це зробити,і скільки це займе часу.
2
Re:
Доброго дня.
Враховуючи, що ви є одинокою матір'ю, та з ваших слів по-батькові записано при народженні дитини, то вам необхідно з заявою звернутись до органу ДРАЦС для зміни.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Як змінити по батькові у дітей?