Re:
Добрий вечір. Така справа. Банк в країні ЄС не повертає мої гроші в валюті UAH на український банк. Підкажіть будь ласка, що в цьому випадку можна зробити? Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Міжнародний банк не переказує гроші
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий вечір. Така справа. Банк в країні ЄС не повертає мої гроші в валюті UAH на український банк. Підкажіть будь ласка, що в цьому випадку можна зробити? Дякую.
2
Re:
Доброго дня.
Тут є декілька варіантів, перший письмово зверніться в банк стосовно ваших коштів, які заблоковані на момент переказу, а саме письмово дізнатись на якій підставі заблоковані кошти. Банк повинен розглянути вашу заяву до 30 днів та надати відповідь. Якщо вашу заяву не приймають, або відмовляють в транзакції, чи в поверненні коштів, тоді зверніться до місцевого адвоката, та подавайте до суду.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Міжнародний банк не переказує гроші