Re:
Отримала 1/2 частину квартири в спадок від батька..іншу частину татовий брат...хочу продати свою частину але той брат не виходить на зв'язок...чи можу я здійснити продаж без згоди того брата .. але там прописаний неповнолітній...
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Продаж частини квартири
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Отримала 1/2 частину квартири в спадок від батька..іншу частину татовий брат...хочу продати свою частину але той брат не виходить на зв'язок...чи можу я здійснити продаж без згоди того брата .. але там прописаний неповнолітній...
2
Re:
Доброго вечора.
Ви може продати через нотаріуса частину житла, там є окрема процедура з направленням листа з пропозицією на продаж. Але є одне питання, яке може не дати вам можливість продажу, так як там зареєстрований неповнолітній. Отже, поки неповнолітній не буде знятий з реєстрації ви не зможете продати частину житла.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Житлове право » Продаж частини квартири