Re:
Через заборгованість по кредиту був накладений арешт на рахунок,але через війну виконавча служба не зняла кошти і вони вже понад 9 місяців заморожені в банку,чи можу я повернути ці кошти?
Дякую
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Чи можна повернути кошти з рахунку на який було накладено арешт
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Через заборгованість по кредиту був накладений арешт на рахунок,але через війну виконавча служба не зняла кошти і вони вже понад 9 місяців заморожені в банку,чи можу я повернути ці кошти?
Дякую
2
Re:
Дякую
Доброго дня.
В такій ситуації, вам варто звернутись до виконавчої служби з письмовим запитом, щодо зняття арешту враховуючи військовий стан в країні, або зняти арешт через суд.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Банківське право » Чи можна повернути кошти з рахунку на який було накладено арешт