Re:
Доброго дня. В мене питання, що відносяться до cпецспоруди у військових. Мого брата забрали на навчання у інженерні війська, хоча він обмежено придатний. Чи мали вони на це право?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Спецспоруди, що це?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня. В мене питання, що відносяться до cпецспоруди у військових. Мого брата забрали на навчання у інженерні війська, хоча він обмежено придатний. Чи мали вони на це право?
2
Re:
Згідно з п. 20.3. Наказу від 14.08.2008 № 402 Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України
При медичному огляді військовослужбовців та інших контингентів ВЛК приймаються постанови такого змісту:
г) "Обмежено придатний до військової служби". Одночасно з постановою ВЛК в індивідуальному порядку з урахуванням військової спеціальності, займаної посади, віку, роботи, що фактично виконується, пристосованості до неї того, хто пройшов медичний огляд, у постанові у довільній формі вказується, які види служби та роботи протипоказані цій особі. Особи, визнані обмежено придатними до військової служби, - непридатні до служби у високомобільних десантних військах, плавскладі, морській піхоті, спецспорудах. Військовослужбовці, визнані обмежено придатними до військової служби, придатні до служби у частинах (підрозділах) забезпечення, військових комісаріатах, установах, організаціях, навчальних закладах.
Іншими словами, вашого брата могли відправити в дані війська, враховуючи протипоказання по здоров'ю за рішенням медичної комісії.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Спецспоруди, що це?