Re:
Добрий день. Проконсультуйте будь ласка, чи можу я стати на військовий облік знову, якщо за рішення ВЛК був визнаний непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку, ст. 40а, Гр-1.? Яка процедура?Дякую за відповідь.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Виключений з військового обліку
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день. Проконсультуйте будь ласка, чи можу я стати на військовий облік знову, якщо за рішення ВЛК був визнаний непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку, ст. 40а, Гр-1.? Яка процедура?Дякую за відповідь.
2
Re:
Доброго дня.
Ви можете знову звернутись до військкомату за місцем реєстрації, та піти на оскарження рішення ВЛК про визнання вас не придатним до військової служби у військовий час. В такому випадку ви знову станете на військовий облік.
3
Re:
Дуже дякую за інформацію. Гарного дня.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Виключений з військового обліку