Re:
Доброго дня. Маю договір оренди землі комунальної власності від 2016 року строком на 10 років. Чи можу я додатковою угодою збільшити строк дії договору на 5 років? Якщо сесія ради прийме позитивне рішення.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Земельне право » Збільшення строку оренди землі комунальної власності
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня. Маю договір оренди землі комунальної власності від 2016 року строком на 10 років. Чи можу я додатковою угодою збільшити строк дії договору на 5 років? Якщо сесія ради прийме позитивне рішення.
2
Re:
Доброго дня.
Якщо буде рішення місцевої ради, щодо продовження строку договору додатковою угодою, - то так маєте право.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Земельне право » Збільшення строку оренди землі комунальної власності