Re:
Добрий день, як мені поновити закордонний паспорт якщо я перебуваю в Європі за громадянством ЄС, але строк дії українського закордонного скінчився ще 15 лютого 22 року
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Як поновити строк дії закордонного паспорта за межами України?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день, як мені поновити закордонний паспорт якщо я перебуваю в Європі за громадянством ЄС, але строк дії українського закордонного скінчився ще 15 лютого 22 року
2
Re:
Добрий день.
Ви маєте право звернутись до консульської установи України тієї країни де ви знаходитесь в Європі та подати відповідну заяву.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Міжнародне право » Як поновити строк дії закордонного паспорта за межами України?