Re:
Добрий день. Скажіть будь ласка чи мали право воєнкомат забирати мого сина та везти у військову частину , якщо він ходить на відмітку у поліцію ст.86 ч. 2.? Возили в квітні та травні термін відмітки у поліції закінчується у червні. Дякую.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Проходження служби по мобілізації
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день. Скажіть будь ласка чи мали право воєнкомат забирати мого сина та везти у військову частину , якщо він ходить на відмітку у поліцію ст.86 ч. 2.? Возили в квітні та травні термін відмітки у поліції закінчується у червні. Дякую.
2
Re:
Добрий день.
Якщо в нього є судимість, то ні. В момент закінчення він може отримати повістку для проходження служби по мобілізації.
3
Re:
Чоловіка мобілізували і відправили на навчання, по документах проходить як солдат вже 3- й місяць, але досі не прийняв присягу.В даному випадку порушують його права?
4
Re:
Чоловіка мобілізували і відправили на навчання, по документах проходить як солдат вже 3- й місяць, але досі не прийняв присягу.В даному випадку порушують його права?
Добрий день.
В даному випадку, ні, так як він проходить підготовку згідно з його спеціалізацією.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Проходження служби по мобілізації