Добрий день! Узяв свого часу кредит. Заповнив анкету та зазначив осіб для контакту. Зараз не можу сплачувати вчасно. Бо нема грошей. Але не хочу щоб банк або колектори турбували цих людей без моєї чи їх згоди. Тому у мене таке питання.Чи можуть банк або коллекторські фірми звертатися до осіб, зазначених в анкеті-заяві, без моєї та їхньої згоди на звернення. В угоді є стаття та підпункт, який гласить:
"Позичальник перед укладанням угоди надав власну згоду:
Банку, новому кредитору, колекторській компанії повідомляти інформацію про укладення мною цієї Угоди, її умови, стан виконання, наявність простроченої заборгованості та її розмір представникам, спадкоємцям, поручителям, майновим поручителям Позичальника, а також контактним особам, зазначеним в Анкеті-Заяві про акцепт Публічної пропозиції та/ або особам, чиї персональні дані передані Банку, новому кредитору, колекторській компанії Позичальником у процесі укладення, виконання та припинення цієї Угоди, та які надали згоду на таку взаємодію, а також на випадки передачі інформації про прострочену заборгованість близьким особам Позичальника."