Re:
Доброго дня!
Моя бабуся хоче скласти заповіт та залишити у спадок квартиру лише моїй мамі. Її цікавить питання, чи не зможе моя тітка в судовому порядку оскаржити даний заповіт? Враховуючи, що у неї є своя квартира.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Чи можна в заповіт записати лише на одну людину?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня!
Моя бабуся хоче скласти заповіт та залишити у спадок квартиру лише моїй мамі. Її цікавить питання, чи не зможе моя тітка в судовому порядку оскаржити даний заповіт? Враховуючи, що у неї є своя квартира.
2
Re:
Доброго дня!
Добрий день.
Так, ваша бабуся може скласти заповіт виключно на вашу маму. Щодо оскарження рішення, то воно можливе, але треба бачити нюанси, щодо обов'язкової долі навіть при заповіті, та чи може вона отримати цю частину майна за законом.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Чи можна в заповіт записати лише на одну людину?