Re:
Добрий день. В відділі ТЦК мені не видають військовий квиток, а надали тимчасове посвідчення. Чи це є правильно?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Тимчасове посвідчення замість військового квитка
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий день. В відділі ТЦК мені не видають військовий квиток, а надали тимчасове посвідчення. Чи це є правильно?
2
Re:
Добрий день Олексій.
На даний час згідно з п.20 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, затверджений постановою КМУ від 30 грудня 2022 року № 1487 військовий облік ведеться на підставі даних паспорта громадянина України та військово-облікових документів. Військово-обліковими документами є:
для призовників - посвідчення про приписку до призовної дільниці;
для військовозобов’язаних - військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного;
для резервістів - військовий квиток.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Армія та мобілізація » Тимчасове посвідчення замість військового квитка