Re:
Я питання щодо спадщини. Чи обов'язково писати відмову від спадщини, якщо я є спадкоємцем, але не проживав спільно з особою яка померла. Дякую за відповіді.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Чи обов'язково писати відмову від спадщини?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Я питання щодо спадщини. Чи обов'язково писати відмову від спадщини, якщо я є спадкоємцем, але не проживав спільно з особою яка померла. Дякую за відповіді.
2
Re:
Добрий день.
Ні, не обов'язково, так як ви не проживали спільно, а отже є строк на прийняття спадщини та подачі її нотаріусу за спливом якого інші спадкоємці приймуть спадщину.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Спадкове право » Чи обов'язково писати відмову від спадщини?