Re:
В мене є сусідка, яка постійно мене лаїть останніми словами та робить наклеп на мене до інших сусідів за те що я то гучно закриваю двері, то прихожу після роботи пізно і їй це не подобається. Чи можна в такому разі подати в суд за образу мене?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Цивільне право » Чи можна подати в суд за образу?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
В мене є сусідка, яка постійно мене лаїть останніми словами та робить наклеп на мене до інших сусідів за те що я то гучно закриваю двері, то прихожу після роботи пізно і їй це не подобається. Чи можна в такому разі подати в суд за образу мене?
2
Re:
Добрий день.
Якщо у вас є відео, аудіо запис розмов, а також ви викликали поліцію та складався на сусідку відповідний акт, а також є сусіди які зможуть підтвердити поведінку вашої сусідки, то ви можете подати позов до суду про захист честі, гідності та ділової репутації.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Цивільне право » Чи можна подати в суд за образу?