Re:
Доброго вечора,
Ситуація така, я розлучена і маю 2 дітей неповнолітніх, колишній чоловік не допомагає, є чоловік (дуже близький друг, одружений) який має змогу допомагати, чи можна оформити на нього опікунство над моїми дітьми?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Опікунство на дітей
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго вечора,
Ситуація така, я розлучена і маю 2 дітей неповнолітніх, колишній чоловік не допомагає, є чоловік (дуже близький друг, одружений) який має змогу допомагати, чи можна оформити на нього опікунство над моїми дітьми?
2
Re:
Доброго вечора,
Добрий день.
Іншому чоловіку, який не є вашим родичем, не зможе оформити опіку над дітьми, навіть якщо ви позбавите батьківських прав біологічного батька дітей.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Сімейне право » Опікунство на дітей