Re:
Доброго дня! Така ситуація, на відділ освіти приходе розпорядження щоб я прибув до ТЦК, його передають школі, а школа мені. На даний момент я знаходжусь в Харківській обл., ТЦК - в Запорізькій, а шкільна адміністрація взагалі в Львівській обл. Мета розпорядження - уточнення облікових даних. Я зателефонував відповідальній особі, і сказав що я не можу прибути і взагалі про які данні йде мова коли школа сама передає відповідні дані ТЦК про педагогічне навантаження працівників. Відповідальна особа взагалі незнає що в мене є пед. навантаження, каже що я отримав повістку і повинен через 4 дні прибути на медкомісію і якщо я виявлюсь придатним до військової служби - йти в армію.
В цьому ТЦК я стояв на обліку до початку воєнного стану, отримав статус ВПО в Києві, але не зміг стати там на облік в ТЦК (в березні 2023) за причиною мене просто не пускали на територію з усіма готовими документами, після того як мене не взяли на облік я зателефонував у військомат(який мене зараз викликає) і мені сказали що я можу не ставати на облік так як ТЦК знає де я і що я не ухиляюся, але це може вийти мені адмінштрафом. Підкажіть що мені робити в даному випадку, чи взагалі вони мають право передавати повістки через адміністрацію школи?