Re:
Вітаю, є заборона на паління у закладах рестораного господарства тому в мене є кілька питань.
Чи відноситься кальян-бар до цього типу?
Чи можливо в такому місці продавати іжу?
Які можуть бути перешкоди?
Дякую за увагу
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Господарське право » Відкрити кальян-бар
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Вітаю, є заборона на паління у закладах рестораного господарства тому в мене є кілька питань.
Які можуть бути перешкоди?
Дякую за увагу
2
Re:
Які можуть бути перешкоди?Дякую за увагу
Добрий вечір.
Якщо ви будете продавати чи надавати послуги з кальяну, то теоретично курильні суміші не повинні містити тютюн, а також це вказувати за це в меню. Що стосується приготування їжі. то тут заборон не має. Щодо перешкод, то вам необхідно ваше місце оформити так, щоб воно відповідало всім умовам пожежної безпеки, вентиляції.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Господарське право » Відкрити кальян-бар