Re:
Доброго ранку, мене звати Олександр, маю ситуацію з магазином електроінструменту, купив електро косу (тример) протягом гарантійного терміну звертаюсь до магазину вдруге, перший раз тример було відремонтовано, другий раз мені відмовили пояснюючи це тим що поломка перша і друга є подібними імовірно намагаються зробити мене винним в цій ситуації начебто я не правильно користувався тримером і спалив його, хоча перший раз я завав в ремонт з поламаним редуктором, а другий раз вона в мене задиміла. До тримеру я не ліз з власним ремонтом а відразу заніс в магазин де його купив. З обмінного фонду нічого мені не дали пояснюючи це тим, що його в них немає. Зараз пішов 4 тиждень з моменту передачі в ремонт тримеру, а вчора мені зателефонували з сервісного центру і усно відмовились робити безоплатний гарантійний ремонт, а тільки на оплатній основі. Дайте відповідь які я маю в цій ситуації права? Чи є великою вірогідність що буде визнано при можливій експертизі що я не правильно користувався тримером, хоча крім прямого призначення косіння трави я нічого іншого ним не робив? Дуже дякую за відповідь.З повагою, Олександр.