Re:
Пайова земля моєї померлої матері була успадкована , по закону , мною та вітчимом. Після смерті вітчима, його спадкоємцем став його онук. Чи може він подарувати мені,успадковану ним, частину паю?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Земельне право » Дарування успадкованої частини паю
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Пайова земля моєї померлої матері була успадкована , по закону , мною та вітчимом. Після смерті вітчима, його спадкоємцем став його онук. Чи може він подарувати мені,успадковану ним, частину паю?
2
Re:
Добрий день.
Після оформлення спадщини він зможе оформити на вас дарування паю.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Земельне право » Дарування успадкованої частини паю