Re:
Доброго дня ! Працюю вчителем музики в школі і в садочку музкерівником на 0,75 ставки по сумісництву. Може моє загальне навантаження в двох закладах бути вище 1,5 ставки і яке максимальне навантаження може бути
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Максимальне навантаження за сумісництвом
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня ! Працюю вчителем музики в школі і в садочку музкерівником на 0,75 ставки по сумісництву. Може моє загальне навантаження в двох закладах бути вище 1,5 ставки і яке максимальне навантаження може бути
2
Re:
Добрий день.
Відповідно до ст. 50 КЗпП України нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень. З вищезазначеного вбачається, що тривалість робочого часу за сумісництвом не повинна перевищувати 20 годин на тиждень.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Максимальне навантаження за сумісництвом