Re:
Добрий вечір, така ситуація, друг переказав мені кошти через банк, а потом виявилось, що він до цього в когось їх вкрав шахрайським шляхом, що мені з цим робити і що мені за це буде?
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Кримінальне право » Перевели кошти отримані шахрайським шляхом
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Добрий вечір, така ситуація, друг переказав мені кошти через банк, а потом виявилось, що він до цього в когось їх вкрав шахрайським шляхом, що мені з цим робити і що мені за це буде?
2
Re:
Добрий день.
Якщо є карна справа, у відношенні вашого друга за його вчинок, то вам в якості свідка необхідно дати свідчення, що переказані кошти були в якості чи погашення боргу, чи перераховувалися для зняття із проханням вашого друга. Тут краще казати як є, та не вигадувати, бо якщо ваші свідчення будуть різнитись з свідченнями вашого друга то слідчий може розглядати що ви також приймали не пряму участь в крадіжці коштів для їх подальшого зняття.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Кримінальне право » Перевели кошти отримані шахрайським шляхом