Re:
На сайті, що випадково потрапив на очі у вигляді реклами ( більше цей сайт знайти неможливо) через нав'язливий сервіс та вмовляння консультанта погодилась на покупку " лікарського препарату" на суму 1320 грн( без пересилки). Хоча я відмовлялась, але їй все ж вдалось мене вмовити, бо вона декілька разів телефонувала з різних номерів, було дуже настирно.Після розмови, я дізналась у відгуках, що це номери шахраїв. І про цей препарат на офіційних сайтах нічого немає.
Протягом години після замовлення, я телефонувала на декілька номерів, з яких мені телефонували і намагалась відмовитись, але слухавку ніхто не брав, тоді я написала повідомлення на останній номер з відмовою від замовлення. Але відповіді не послідувало. Наступного вечора подзвонили з іншого номеру і повідомили, що моє замовлення відправлено, на що я ще раз повідомила, що отримувати його не буду, вони не відреагували. Хоча на новій пошті повідомлення про відправлення їх посилки не було. А через 4 дні телефонує виконавча служба, яка вимагає оплатити не отриману, начебто утилізовану лікарську посилку.
Медична фірма вимагає штраф у сумі 3 тисячі гривень, лякають судовими витратами, або вони йдуть на поступки, якщо я оплачу ту посилку і вони ще за 999 грн відправлять мені ще одну посилку. Вони посилаються на дозвіл відправки лікарських засобів по пошті під час воєнного стану, і на те що повернення і обмін лікарських засобів неможлива. Чи дійсно вони мають право подати на мене до суду і вимагати оплату за не отриману посилку( немає доказів, що ця посилка була відправлена, бо реквізити посилки до мене не дійшли, фактично, посилку я не бачила і не тримала в руках, а оплату вимагають), хоча свою незгоду я висловила на протязі часу після замовлення, доказом якого в мене є записи телефонних розмов і повідомлення про відмову. Як реагувати на погрози? Буду вдячна за відповідь.