Re:
Укрпошта дезінформувала мене щодо максимально допустимих габаритів відправлення під час розмови на гарячій лінії. У відділенні працівники повідомили, що габарити моєї посилки не проходять через облікову систему фірми. Посилка є подарунком для людини, якій я пообіцяв його надіслати. Решта фірм пропонують вартість поштових послуг вп'ятеро дорожчу від Укрпошти. Це вже не перший раз, коли на гарячій лінії Укрпошта мене дезінформувала. Але на цей раз я не хочу залишати це без відповідальності, оскільки сприймаю подібний непрофесіоналізм як злочинний. Це нехтування клієнтом, на мою думку, є не припустимо і незаконне. Посилка 27 кг. Було витрачено час, гроші на таксі, аби дістатися з пакунком у відділення. Я хочу, аби Укрпошта компенсувала мені кошти відправлення цієї посилки, які я витрачу на оплату послуг іншої фірми. Така вартість складе близько тисячі доларів. Будь ласка, допожи мені зрозуміти, чи я маю законну підставу для позову до суду на Укрпошту? Якщо так, то виходячи з яких нормативних актів і положень?