Re:
Доброго дня. Протягом року мені з Америки переводили вестерюнион кошти ( по 4000$), це близька моя подруга, ці кошти я тут ділилася між людьми яким вона допомагає, вони не є її близькі родичі. Сьогодні я дізналась що їх треба оподатковувати
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Оподаткування іноземних переказів
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня. Протягом року мені з Америки переводили вестерюнион кошти ( по 4000$), це близька моя подруга, ці кошти я тут ділилася між людьми яким вона допомагає, вони не є її близькі родичі. Сьогодні я дізналась що їх треба оподатковувати
2
Re:
Добрий день.
Так, податковим кодексом України встановлено ставку оподаткування в розмірі 18% на загальний річний оподатковуваний дохід, а також додатково з таких доходів утримується військовий збір у розмірі 1,5%. Отже, такі доходи підлягають оподаткуванню.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Оподаткування іноземних переказів