Re:
Доброго вечора. Я працюю директором ЗДО на повну ставку, з 01 січня 2024 року мене переводять на 0,5 ставки. В моєму закладі є вакансія вихователя-методиста 0,5 ставки. Чи можу я працювати за сумісництвом? Ю
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Чи може керівник ЗДО працювати за сумісництвом?
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго вечора. Я працюю директором ЗДО на повну ставку, з 01 січня 2024 року мене переводять на 0,5 ставки. В моєму закладі є вакансія вихователя-методиста 0,5 ставки. Чи можу я працювати за сумісництвом? Ю
2
Re:
Добрий день.
Законодавством про працю прямо не передбачено обмежень на роботу за сумісництвом працівників, у тому числі керівників закладів освіти,замів, завідувачів господарств, керівників структірних підрозділів.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Трудове право » Чи може керівник ЗДО працювати за сумісництвом?