Re:
Доброго дня мене звати Юлія на мене склали Адміністративне порушення залишу це тут все ще дуже переживаю стосовно цієї ситуації вибачте що я вас турбую дільничий сказав що на мене написали заяву.Собака без намордника
Мене звинувачують в Адмін.порушені, а саме.
Ввечері я поверталась до дому з собакою (стаф)
Біля ліфту, стояла сусідка і говорила з консьєрж..
Коли я натиснула кнопку ліфта, сусідка запищала і сказала, що моя собака її вкусила. Направду я і консьєрж цього не бачили. Попросила показати руку, вона на мене не звертала уваги . Я запропонувала допомогу але сусідка взагалі на мене не звертала уваги я хотів просто по людські їй допомогти хоча вона мені навіть руку не показала, що у вас на руці ? Може вам крем потрібен? Може мені в аптеку сходити , всеодно не було ніякої реакції (
Я так нічого і непобачила.це сталося 10.01.24р А 18.01.24 прийшов дільничний інспектор до мене додому і сказав що на мене ця сусідка подає в суд, на мене поставили адміністративний протокол, і я написала пояснювальну записку по і тогу
Що вона потерпіла і я маю компенсувати матеріальні збитки. Що вона зняла побої що у неї забій на руці? Але жодних довідок, я не бачила ? Мені не показали їх, але дільничий сказав що вони є ці довідка, що десь на 3 день вона пішла зняла побої , а потім на 4 чи 5 день написала на мене заяву, а до мене прийшли тільки через 8 днів.
Як мені діяти?
Сказали шукати адвоката суд буде через 10-15днів( я дуже хвилююся і не знаю як мені правильно написати звернення яке я буду чита в суді, можу скинути протокол і свої пояснення.