Re:
Доброго дня! Я планую здавати квартиру в оренду, але дохід (переказ на картку) від цього будуть отримувати мої родичі. Хто у цьому випадку повинен платити податок від оренди і як? Дякую!
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні
Безкоштовні консультації юриста та юридична допомога в Україні. Юридична консультація онлайн від юристів та адвокатів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Податок від оренди квартири
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
1
Re:
Доброго дня! Я планую здавати квартиру в оренду, але дохід (переказ на картку) від цього будуть отримувати мої родичі. Хто у цьому випадку повинен платити податок від оренди і як? Дякую!
2
Re:
Добрий день.
Особа, яка по договору здає житло може подавати декларацію про майновий стан до податкової за місцем реєстрації та відзвітувати про здане орендне житло. Таку декларацію подаю раз на рік за минулий рік у другому кварталі.
3
Re:
Дякую за відповідь! Тобто відповідальність за декларацію та сплату податків буде на мені як власнику квартири і не залежить від того, хто отримує дохід?
4
Re:
Дякую за відповідь! Тобто відповідальність за декларацію та сплату податків буде на мені як власнику квартири і не залежить від того, хто отримує дохід?
Так, вірно.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Безкоштовна юридична консультація від юриста онлайн в Україні » Податкове право » Податок від оренди квартири